dK mTr Administrator
Numarul mesajelor : 136 Varsta : 30 Arma Preferata : Awp , Deagle Jucator Preferat : k1d. Clan Preferat : oNLy*sF Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Varsta,Ore,Nickuri.. Lun Ian 12, 2009 10:26 pm | |
| Am creat acest topic pentru a afla cate ceva despre voi cum ar fi:
-Cati ani aveti (Eu am 14)
-Cate ore pe zi jucati CS, aproximativ (5-10 h) :mrgreen:
-Numele pe care leati avut in CS pana acum (Ale mele: Hardy,Cobra,mTr,mTr^LeGeNd Shi Actualul dK mTr )
-De cat timp jucati CS (Eu 3 ani)
-In ce clanuri ati mai fost sau sunteti! (sF 4 EVER) :heart:
CAM ATAT...SPER SA SCRIETI TOTzI :!: :!: :!: :!: :!: :!: | |
|
eRoaRe. Administrator
Numarul mesajelor : 254 Data de inscriere : 18/09/2008
| Subiect: eRoaRe.eXe ;x Lun Ian 12, 2009 10:54 pm | |
| Am apRoape 15 aNi ^.^
j0k vReo 3 - 4 oRe pE zii ;x
hmm sa ma gaNdEsc : 3r0a[R]e .. M0nNnsT3r .. TigeR[sTyLe] si AcTualuL si ceL mai Tare -> eRoaRe.eXe ;x
j0k cS dE vReo 2 aNi ;x
Nu pRea imi pLace sa Fiu iN alTe cLaNuri vReau sa am pRopRiu meu cLaN xD
sF RullEz ! ;x | |
|
d0oRky @ Hau-Hau oNLy*sF Team
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 32 Arma Preferata : ak47 , aWp , dGL :X Jucator Preferat : d0oRky ;X Clan Preferat : TeG - oNLy sF Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Varsta,Ore,Nickuri.. Mar Ian 13, 2009 9:33 pm | |
| - Am 16 Ani ;X ^ - JOc Cs - kte 6-7 ore pe zii ;X ^ - NIckurile mele Vechi = HaSkeY , Bun1CuTzA^ , Dr@k|n , L1k10s^ , k1NNNdeR , AktuaL - dELL1ce :X - Joc Cs De 5 Ani ;X - In clanurile , TwK . , mWL* , cAFFe | , Si AkTual sF ;X lov3rs ;X | |
|
sNL-
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 30 Arma Preferata : Piatra-Neamt City Jucator Preferat : Cs,Fotbal Clan Preferat : Teg Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Varsta,Ore,Nickuri.. Joi Ian 22, 2009 9:07 am | |
| -Cati ani aveti (Eu am 14) -Cate ore pe zi jucati CS,cat de mult se poate -Numele pe care leati avut in CS pana acum sushyn|eL;kNd;TreFex;momentan-->sNL- -De cat timp jucati CS (3,4 ani ,mi`am rupt mana si nu prea mai am reflexe ) -In ce clanuri ati mai fost sau sunteti! (Mcp,best clan ;X 4 PgL;now->oNLy-sF- | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Varsta,Ore,Nickuri.. | |
| |
|