pr1NNNter Registered User
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 29 Arma Preferata : aWp , DgL;x Jucator Preferat : ArSeNaL Clan Preferat : oNLy*sF Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: Addons PGL [Adminmod Lun Feb 16, 2009 12:21 am | |
| Addonsul Contine : Adminmod v2.50.60 Metamod 1.17.2.0 Booster 1.7.0.0 Statsme 2.8.3.27
Pluginuri :
plugin_base.amx (puginul necesar adminilor) plugin_chat.amx (pluginul necesar pentru comenzile tip chat) plugin_CS.amx (pluginul necesar pentru comenzile de baza) plugin_message.amx (arata un mesaj tip hud la un anumit interval de secunde) plugin_retribution.amx (pentru comenzile de exec - admin_exec / execteam / execall) plugin_showip.amx (admin_showip pentru a vedea ipiurile jucatorilor) plugin_ss.amx (admin_ss nume si faci snapshot [poza]) plugin_stryker_name.amx (admin_nikc <nume> <nume nou> ii schimbi numele) plugin_who.amx (admin_who si vezi sloturile si adminii onnline pe server)
Pluginurile au fost curatate de explicatiile inutile din ele. Addonsul nu contine sunete decat acela standard de la bomba. Addonsul are top10 si rank. De asemenea dupa ce mori poti scrie /hp pentru a vedea ce viata mai avea atacatorul. Addonsul este simplu , fara erori sau buguri + comenzi full. Addonsul este 100% in limba engleza special facut pentru 1 server PUBLIC. Setinfo este "setinfo _pgl". Intre acest addons si cel de pe serverul PUBLIC PGL este diferenta doar de mesajele tip hud (acelea indica adresa lor).
Download http://www.filebox.ro/download.php?key= ... c7f38e5a21 | |
|
d0oRky @ Hau-Hau oNLy*sF Team
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 32 Arma Preferata : ak47 , aWp , dGL :X Jucator Preferat : d0oRky ;X Clan Preferat : TeG - oNLy sF Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Addons PGL [Adminmod Lun Feb 16, 2009 3:52 pm | |
| super bun Addons-ul . Nu Are LaG Addonsu va asigur;)) .. gG maN :* | |
|
TooLz0r
Numarul mesajelor : 149 Arma Preferata : deagle Jucator Preferat : TooLz0r :)) Clan Preferat : oNLy*sF Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: Re: Addons PGL [Adminmod Joi Feb 19, 2009 11:57 am | |
| | |
|
#^PgL^pff#
Numarul mesajelor : 117 Arma Preferata : m4a1 Jucator Preferat : Ct Clan Preferat : nam Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: Addons PGL [Adminmod Vin Feb 20, 2009 8:52 am | |
| cred ca la furat de undeva ... :pale: | |
|
IaDw0w^
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 31 Arma Preferata : M4A1 , AK47 si altele Jucator Preferat : mai multi Clan Preferat : oNLy*sF THE BEST Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Addons PGL [Adminmod Sam Feb 21, 2009 7:25 pm | |
| n8u conteaza ca la furat sau asta dak la furat sa puna sursa....e foarte bun addonu gj;) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Addons PGL [Adminmod | |
| |
|